Skip to content

Adviseur commerciële ruimtes van de Porseleinhaven

De Porseleinhaven zal het nieuwe dorpshart gaan worden voor Oud-Loosdrecht. Door de ligging aan het water en de functie als recreatiegebied vereist de commerciële invulling van dit gebied echter bijzondere aandacht omdat dit geen “doorsnee” winkel- of horecagebied is. Zorgvuldigheid, kleinschaligheid en een individuele benadering staan voorop bij de invulling van het commerciële deel.

Heijmans heeft daarom Peter ter Hark van het bedrijf Retail Prospect aangesteld als commercieel adviseur. Hij heeft de afgelopen 25 jaar veel ervaring opgedaan met de advisering en invulling van winkelgebieden in Nederland en begrijpt wat belangrijk is voor ondernemers.

Voor hem is het werken aan de invulling van de Porseleinhaven een mooie combinatie van hobby en werk. Hij is namelijk een enthousiast watersporter en in zijn vrije tijd vaak op het water te vinden.
In zijn visie zal de nadruk van de commerciële invulling liggen bij de horeca om de verblijfskwaliteit van dit gebied te verhogen. Aanvullend daarop zullen er winkels en diensten voor de bezoekers komen. Een zorgvuldige selectie vormt onderdeel van de procedure, omdat de kwaliteit van de ondernemers doorslaggevend zal zijn voor het succes van de Porseleinhaven.
De afgelopen periode zijn er al gesprekken geweest met diverse kandidaten, waarbij een zeer positieve houding bij de ondernemers te merken was. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden als u interesse heeft in het ondernemen op deze plek, stuur een mail naar Peter ter Hark via peter@retailprospect.nl of neem telefonisch contact op tel: 06 5161 7883.

Bron: porseleinhaven.nl